Programpunkt

no image
27
Okt
2019

Smygpremiär: Vår tid är nu – säsong 3

  • Tid:1500

SVT och Folkets Hus och Parker bjuder in till en exklusiv förhandsvisning av Vår tid är nu då de två första avsnitten av säsong tre visas i sällskap av skådespelare och seriens upphovsmakare!

SVT rullar ut röda mattan och bjuder på popcorn och läsk och vi uppmanar publiken att klä sig tidsenligt (1968-71). Visningen är gratis, men anmälan måste göras. Den 27 september kl. 12.00 släpper SVT biljetterna här. Bokning kan göras för max 3 personer.

Tv-serien Vår tid är nu har blivit den största dramasuccén i Sverige på över ett decennium med en hängiven tittarskara. Nu är serien tillbaka. Tredje säsongen börjar 1968, en omvälvande tid både i samhället och i Stockholms nöjesliv. Nattklubbs-eran inleds och rivaliteten mellan syskonen Löwander blossar åter upp. Vilka medel är tillåtna i kriget om gästerna? Nina blir nattklubbsdrottning. Maggan gör politisk karriär, men ju högre upp hon tar sig desto större riskerar fallet att bli. Gamla kärlekar gör sig påminda, lojaliteter sätts på svåra prov och nya förälskelser drabbar både hårt och underbart.

Nya ansikten i serien är Ninas numera vuxna dotter Christina som ska hjälpa Nina att göra nattklubben till en succé. Precis som Nina har hon en vilja av stål och går sina egna vägar. Christina börjar umgås med Maggans son Uno som presenterar henne för sina vänster-vänner. Den karismatiske John fångar Christinas intresse.

Vår tid är nu är skapad av Ulf Kvensler, Malin Nevander och Johan Rosenlind, efter en idé av Johan Rosenlind.

Premiär i SVT och SVT Play måndag 28 oktober.