Nyhet

Filmerna som lyser upp i novembermörkret

Filmerna som lyser upp i novembermörkret

21 oktober, 2020

Nu har vi släppt programmet och biljetterna till visningarna i november.

Det blir som vanligt en blandning av drama och dokumentär, kortfilmer för de minsta och spännande äventyr för de halvstora och så får vi regissörsbesök!

Söndagen 1 november kl.19.30 visar vi Josephine Bornebuschs karantänsfilm Orca som samlar många av våra mest folkkära skådespelare.

Tisdagen 10 november kl.19.30 kommer Sven Blume och presenterar sin dokumentär om surrogatmödraskap: For Somebody Else

Söndagen 22 november kl.19.30 blir det mer dokumentärt när vi visar Greta om miljöaktivisten Greta Thunberg. Ett samtal med Greta inspelat från premiären inleder visningen.

Söndagen 29 november visar vi dels nyfilmatiseringen av Roald Dahls Häxorna med bl.a. Anne Hathaway kl.13.00, dels det brittiska dramat Rocks kl. 19.30, som beskrivits som ”Girlhood möter Ken Loach” – vilket låter som högsta beröm i våra öron.

Vi fortsätter med restriktionerna om max 50 besökare. Köp din biljett på nätetwww.reflexen.nu. Det ger en säker hantering av biljetten samt ger oss förhandsinformation om publiktryck vilket innebär att vi kan planera för eventuella extra föreställningar för populära filmer.

Här kan du läsa mer om hur vi gör ert besök hos oss till en trygg och härlig filmupplevelse under specifika omständigheter.