Filmstudion

INGA VISNINGAR HÖSTEN 2021

Trots det efterlängtade beskedet om lättade restriktioner för publikbegränsningar och avstånd mellan sällskap finns osäkerhet kvar. Är vi tillbaka i vardagen? Kanske. Men det finns många av oss som ännu kanske inte vågar gå på bio i en fullsatt salong. Blir vi å andra sidan för få medlemmar är det inte ekonomisk hållbart. Och inte minst, en viktig del i filmstudions visningar är att medlemmar kan ta en kaffe i foajén och umgås med sina vänner, vilket inte går att göra utan viss trängsel.
Styrelsen för Skarpnäcks filmstudio har därför fattat det tråkiga beslutet att inte ha några visningar i höst och vi ställer alltså in även höstterminen 2021. Däremot förbereder vi oss för en härlig återstart i januari 2022!

Skarpnäcks filmstudio är en ideell förening som sedan 1986 visar kvalitetsfilm på biograf Reflexen i Kärrtorp. Till filmstudion löser du medlemskap per termin (7 filmer) – du kan inte köpa biljetter till enstaka filmer pga avtalet med filmbranschen. Med medlemskapet får du se bra film billigt samtidigt som du stödjer filmstudiorörelsen i visandet av kvalitetsfilm runtom i landet.

Det låga priset är möjligt tack vare generösa villkor från Biograf Reflexen.

Skarpnäcks filmstudio är ansluten till SFF, Sveriges Förenade Filmstudios och som medlem i filmstudion kan du delta i SFF:s arrangemang på Filmhuset i Stockholm.

Kontakt: skarpnacksfilmstudio@hotmail.com

Vill du vara med på vår sändlista och få information om vår verksamhet och SFF:s arrangemang? Mejla dina uppgifter till oss!

Styrelsen:

Emelie Sundberg, ordförande, tel: 070-243 99 21
Kelly Lindblom, sekreterare
Maria Karlsson, kassör
Sara Ahlbom
John Farrow
Lotta Holmberg
Anna Wigforss
Hans Åkerlund