Nyhet

Hjälp oss genom krisen!

Hjälp oss genom krisen!

13 april, 2020

2019 besökte nästan 13 000 personer Reflexen för att se bio och opera. 2020 började fantastiskt och fram till sista februari hade vi 3 300 besökare. Sedan slog coronaviruset till och under de första veckorna i mars sjönk antalet besökare drastiskt fram till att vi stängde helt den 16 mars. Sedan dess har vi inga intäkter men fortsatt stora fasta kostnader. Vi har beräknat att vi förlorar ca 150 000 kr i biljettintäkter för resten av vårsäsongen. Till det kommer förlorade intäkter för uthyrningar etc.

Den senaste månaden har antalet Reflexenvänner ökat vilket vi är oerhört tacksamma för, men vi behöver bli fler! Vi är en ideell förening med små ekonomiska marginaler och vi kämpar för att finnas kvar. Vi vill fortsätta att vara din lokala biograf även efter krisen!

Nu har du chansen att stötta oss genom något eller några av följande alternativ. Tack för ditt stöd!

Bli Reflexenvän

Stöd oss gärna genom att bli Reflexenvän genom att betala in medlemsavgiften 200 kr till föreningens plusgirokonto 509363-8. Glöm inte att uppge ditt namn och din e-postadress.

Mer info här.

Om Du redan är Reflexenvän – uppmana gärna andra att också bli det!

Sätt in valfritt bidrag

Vill du skänka en stor eller liten slant till föreningens verksamhet kan du sätta in valfritt belopp på plusgirokonto 509363-8. Ange ”coronastöd”. Varje krona uppskattas!

Streama kvalitetsfilm från Draken Film samtidigt som du stöder Reflexen

Vi vill även påminna om möjligheten att se filmer från Göteborgs Film Festivals streamingtjänst DRAKEN FILM samtidigt som du stöder oss. Om du startar en prenumeration för 79 kr/månad med koden REFLEXEN går hälften av intäkterna under 6 månader direkt till Reflexen. Prenumerationen har ingen bindningstid och du kan säga upp den när du vill.

För att skapa prenumeration klicka här.