Nyhet

Tillsammans gör vi ert besök hos oss till en trygg och härlig filmupplevelse under specifika omständigheter!

Tillsammans gör vi ert besök hos oss till en trygg och härlig filmupplevelse under specifika omständigheter!

15 september, 2020

Äntligen öppnar vi! Vi är så glada att kunna hälsa er välkomna tillbaka till Biograf Reflexen! Vi öppnar försiktigt med max 50 besökare per föreställning i en Corona-säkrad biograf den 27 september. Inledningsvis visar vi endast film på söndagar.

Biobesök under pandemin – så här gör vi!

För att kunna visa film säkert inför vi några tillfälliga rutiner som alla är till för att ni ska få en så bra och trygg filmupplevelse som möjligt:

  • Köp din biljett på nätet, www.reflexen.nu. Det ger en säker hantering av biljetten samt ger oss förhandsinformation om publiktryck vilket innebär att vi kan planera för eventuella extra föreställningar för populära filmer.
  • Ytterdörrarna till biografen öppnar först 15 minuter före filmens start. Med biljetten beredd i mobilen går Du går direkt till biljettluckan och visar din biljett. Det finns markeringar på golvet för att underlätta att hålla avstånd i kön.
  • Efter biljettkontroll uppskattar vi om Du går direkt in i salongen. Foajén är liten och vi vill undvika att det blir för många personer där samtidigt. Om ni är flera på samma biljett, se till att samla ihop er utomhus innan ni går in för att visa upp biljetten.
  • Inne i salongen är varannan rad avspärrad. Vi har en funktionär på scenen som hjälper till så att placeringen av alla besökare blir säker.
  • När filmen är slut litar vi på att Du håller avstånd till andra besökare. Det trevliga efterminglet i foajén som brukar uppstå hoppas vi att ni nu kan ta utomhus…
  • Vi avstår från servering och kioskförsäljning under pandemin och vi tar inte emot kontanter i kassan, endast kort.

Vi spritar ytor som är utsatta (handtag etc) och handsprit finns på flera platser i lokalen.

Vi vädjar till er alla att stanna hemma om ni är sjuka!

Tvätta händerna och håll avstånd!