Nyheter

Regissören Erika Wasserman kommer till Reflexen

Söndagen den 23 oktober kl.19.30 visar vi komedin Året jag slutade prestera och började onanera. I samband med visningen sker ett samtal med regissören Erika Wasserman

Foto: Johannes Helje

Ruben Östlund besökte Reflexen

Mathias Holtz (Folkets Hus & Parker), Ruben Östlund och Mats Rosenqvist (Biograf Reflexen). Foto: Ludwig Källén.

Den 9 oktober 2022 besökte Ruben Östlund Reflexen i samband med visningen av Triangle of Sadness. Samtalet - som livesändes till biografer runt om i Sverige - leddes av Mathias Holtz från Folkets Hus och Parker. 

Ruben Östlund hade sina två guldpalmer med sig och han berättade frikostigt om filmen, kommande projekt och sin syn på biografens roll för kollektiva upplevelser. Han regisserade även publiken att skratta och förfasas (över scener i filmen).

Hela samtalet finns att se på Folkets Hus & Parkers Youtubekanal.

Publiken får regi. Foto: Emelie Sundberg.

Ruben Östlund kommer till Reflexen

Söndagen 9 oktober kl. 18.00 (obs tiden!) visar vi den guldpalmenbelönade filmen Triangle of Sadness. Efter visningen blir det ett samtal mellan regissören Ruben Östlund och Mathias Holtz från Folkets Hus & Parker. Samtalet livesänds från Reflexen till biografer över hela Sverige.

   

 

Biljetter är släppta till operor från Metropolitan

Biljetter till livesändningar av operor från Metropolitan är nu släppta. Som vanligt är det ett spännande program med nya uppsättningar och fantastiska världsartister. Här hittar du de operor som Reflexen kommer att visa under säsongen 2022/23.